Bedrijfsuitje en teambuilding

Op de Magnolia Ranch in Hengelo (Gld) hebben wij de mogelijkheid u een volledig bedrijfsuitje aan te bieden. U krijgt dan op de grond boogschietles in de techniek die te paard gebruikt wordt. Tijdens de training op de grond, kunnen er wedstrijdjes gedaan worden, individueel of per team. Als u hier specifieke wensen voor heeft, horen we dit graag van te voren zodat er tijdens de training rekening mee wordt gehouden.

Training op de grond

Afhankelijk van uw wensen kan het geleerde daarna te paard in de praktijk worden gebracht. Ook is het mogelijk dat Siem een korte demonstratie geeft van het boogschieten te paard. Hij legt tijdens de demonstratie uit wat hij doet en u kunt al uw vragen over de sport bij hem kwijt.

Met Flappie op de track

Vooraf spreken we af hoe we de activiteit invullen en hier kunnen we tijdens de clinic enigzins flexibel mee omgaan. Soms blijken mensen onverwachte helden die ineens toch graag te paard een pijl willen schieten en zien anderen daar liever van af.

Te paard behoort tot de mogelijkheden

Het is niet nodig dat mensen al kunnen boogschieten en/of paardrijden. De paarden zijn goed getraind en worden vastgehouden tijdens het rijden. Behalve Siem is ook Ed Gosen (de eigenaar van de stal en de paarden) aanwezig. Hij kan desgewenst u de fijne kneepjes van het western rijden laten zien. Alle paarden zijn getraind voor het western rijden. Op het bedrijf lopen paarden, veulens, kippen en honden rond. Er is dus altijd genoeg te zien en te aaien.

Catering tijdens en na de training is zeer goed mogelijk en we horen uw wensen graag vooraf zodat we dit optimaal kunnen voorbereiden.

Kortom, wilt u graag een sportief bedrijfsuitje in de buitenlucht met bogen, pijlen en paarden, dan bent u bij ons van harte welkom. Graag overleggen we van te voren over uw wensen en onze mogelijkheden.

Contact?

  • Siem +31623902951
  • Jouke +31636034546

Een voorbeeld:

Augustus 2019, groep van negen violisten van een orkest. We delen de groep in tweeën. De tweede groep kijkt hoe de eerste groep les krijgt en stelt ondertussen vragen aan Jouke over de sport. In de wissel van de twee groepen wordt er wat gedronken en beantwoordt Siem allerlei vragen over zijn sport. De overeenkomsten tussen een violist die zijn vak perfectioneert, de biomechanica van het menselijk lichaam goed bestudeerd heeft, tegen de grenzen van zijn eigen fysieke mogelijkheden aanloopt en net als Siem zijn/haar materiaal perfect op orde wil hebben, worden besproken. De gedrevenheid om alles te willen perfectioneren en niets aan het toeval over te willen laten maar toch af en toe tegen toevalligheden aan te lopen, het is allemaal heel herkenbaar. Eigenlijk lijkt vioolspelen best een beetje op boogschieten. Nadat de tweede groep geweest is en iedereen de mogelijkheid heeft gehad om Siem vragen te stellen, laat Siem te paard zien wat hij kan. Tijdens het halen van de pijlen beantwoordt hij nog meer vragen en legt hij uit wat hij doet.