My own first demo horseback archery during Vaulting weekend

Last weekend Qiujun and I had a vaulting weekend, organised by the Dutch Vaulting Show Team. At the end of the weekend I gave a horseback archery show with Chiron. It was great to be able to practise how to give a show.

I thought that people would find it boring and not very spectaculair but many told me afterwards that they really liked it. And I also heard what I often hear, that it looks so easy when I shoot arrows from a horseback, that people start to think it is very easy. I think it is, but I know that beginners have a hard time loading and shooting arrows and riding their horse at the same time.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Een gedachte over “My own first demo horseback archery during Vaulting weekend

  1. Lieve Siem Wat een fijn bericht kreeg ik net van je. Leuk dat het zo goed ging je eerste show en dat men het leuk vond om te zien. Ik hoorde van Sirit en Edwin dat zij dat ook vonden. Edwin vind het heel knap hoe je na zo’n korte tijd al zo goed paard rijdt. Het lijkt mij heel moeilijk om paardrijden en dan ook nog boogschieten tegelijk te doen. Heel knap van je

    Liefs van je oma in Abcoude

    >

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s