Het Paardenmeisje, MyCompass.horse en Het Yvonne van Gennip Fonds!

Ik deed mee met de Holland Got Horsemanship Contest van een nieuw paardenforum, MyCompass.horse https://mycompass.horse/home/nl-nl/market. Na genoeg stemmen in de voorronde met het filmpje over mijn werk, ging ik door naar de halve finale. Daarvoor maakten we een filmpje over mijn visie op het trainen van paarden, voor het boogschieten te paard en in het algemeen. Daarmee kwam ik in de finale waar ik beoordeeld werd door de vier leden van de vakjury. Fijn dat drie van de vier mijn verhaal, dat ik natuurlijk best snel vertelde, hebben begrepen en mijn subtiele manier van werken waardeerden. Op deze manier werd ik tweede in de categorie Professionals en kreeg ik een prachtige geldprijs die natuurlijk zeer welkom is. Ik merk ook dat door dit forum ik en mijn sport meer bekendheid hebben gekregen in de paardenwereld. Heel gaaf, meer aanvragen voor trainingen en volle trainingen op de locaties met lespaarden (Stal Mansour en Ponyvriendjes in Lelystad)

Je kunt de beoordelingen van de vakjury nog teruglezen door hier te klikken op het aantal punten dat ik van de vakjury kreeg: https://mycompass.horse/home/nl-nl/market/page/146/holland-got-horsemanship-contest-freestyle

Dit is het filmpje dat ik inzond voor de finale rondes:

En hier kun je het filmpje zien dat ik inzond voor de voorrondes. Daarin zie je veel van de andere paarden die ik ook train:

Super gaaf was het dat Sanne langs kwam op een filmpje te maken van mij en James voor haar site Het Paardenmeisje. Ik vind zelf dat het een heel leuk filmpje is geworden.

Ondertussen hoorde ik ook nog dat mijn aanvraag bij het Yvonne van Gennipfonds voor ondersteuning goedgekeurd is. Daar ben ik natuurlijk ook erg blij mee. Hier kun je mijn campagne bij het Talentboek Sport zien en je bent natuurlijk welkom mij financieel te ondersteunen! https://yvgtf.nl/talentboek/sport/help-siem-budding-naar-de-cup-in-frankrijkin

Om het Yvonne van Gennip Fonds te bedanken, maakten we een filmpje op het Wekeromse Zand:

De komende maanden heb ik nog veel leuke dingen op mijn agenda staan. Natuurlijk het trainen van (jonge) paarden en het begeleiden van hun eigenaren, altijd gaaf! Daarnaast nog een aantal trainingen bij Mansour, de Ponyvriendjes, in Wernhout, Stadskanaal en bij Bowlands: https://zelfbogenmaken.nl/bowlands-programma/ .

Zelf heb ik een clinic samen met James van Jeff Sanders: https://www.facebook.com/californiabridlehorse

We geven ook nog vier keer een demo boogschieten te paard, de eerste bij CH Bennekom, op Hemelvaartsdag, net als vorig jaar.

En een goede vriendin van mij, Ilse Wanner, professioneel fotograaf, maakte deze gave foto’s van mij en James. Dit is haar website: https://ilsewannerfoto.nl/

Binnenkort volgt er meer leuk nieuws. Als je up to date wilt blijven, kun je me het beste volgen op Instagram @Siemhorsebackarchery of Facebook https://www.facebook.com/siemhorsebackarchery .

Ook zet ik regelmatig nieuwe filmpjes op mijn YouTube kanaal: https://www.youtube.com/@SiemHorsebackArchery

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s